Biljart

 

biljart
Biljart

Deze biljarttafel schoot mij te binnen toen ik een eindje aan het rijden was, thuis gekomen ben ik achter de computer gekropen en heb de tafel uitgetekend en daarna ben ik gaan proberen het te maken, de eerste pakte niet zo mooi uit en kwamen de foutjes aan het licht, maar de tweede was mooi. Hij is gemaakt van 4 mm triplex en balkje’s van 5 bij 5 mm en 5 bij 10 mm de balletjes zijn houten kralen, de keus zijn van 4 mm stokjes en af geschaafd. Het groene laken is van vilt of plak vilt. Veel succes.

Biljart tekening                  biljart-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    sleutelkastje  bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk   ooievaar   schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje    wieg   winny kapstok