Boerderij schuur

 

boerderij schuur
boerderij schuur

Ik wilde ook een ander soort boerderij gaan tekenen, dat U ook uit een andere boerderij kan kiezen. Ik heb de meeste maten er in gezet, maar als U de tekening gedownload heeft, dan kunt U zelf de maten ook bekijken, zo ontstaat er geen wirwar van maten door elkaar en U kunt de maten opzoeken als U ze nodig heb op de tekening.

boerderij schuur tekening                boerderij-met-uitloop-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij       blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders