Draaibrug

 

draaibrug
draaibrug
draaibrug open
draaibrug open

Ik was bezig met het tekenen van bruggen, en ik zag op een plaatje een draaibrug staan,en gelijk kwam de gedachte bij mij op, die kan ik misschien ook nog tekenen voor op de site.Er staat bij deze niet zoveel uitleg, maar dat laat ik deze keer aan de knutselaar over, als het helemaal niet lukt mag U het best vragen. En ik vind hem redelijk gelukt en bij de 3D tekening, werkte hij ook nog dus wat moet je meer hebben.

draaibrug tekening                       draai-brug-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen       fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders