Draaien maar.

Draaien maar
Draaien maar

Ik heb een trek of duw wagentje getekend, voor de jonge kinderen. Als je er mee gaat rijden gaat het draaien, wat de knutselaar er op gemaakt heeft. Op de tekening heb ik wat balletjes op een steeltje getekend, maar er kan van alles op gemaakt worden, BV een kippetje of een vlag het maakt niet uit. Deze draai wagen is 15 cm groot, maar U kunt het natuurlijk ook groter make door wat maten te veranderen.Succes er mee.

draaien maar tekening                    draaien-maar-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van Spelen met wielen.

bakkerskar  draaien maar  haringkar    hijskraan     jeep   kruiwagen     lettertrein     loopbakfiets   loophond     poppenwagen    treintje    vrachtwagen    vuilniswagen    woonwagen           trek eend        A4 wagentje        Roller           Oplegger