Fornuis

 

fornuis
fornuis

Dit is een fornuisje om lekker mee te spelen, Het is gemaakt van 12mm triplex. In het deurtje zit plexiglas de kookplaatjes van 10mm triplex en de draag latjes voor de planken zijn10/15mm.Voor het deurtje kan je piano scharnier gebruiken en de ronde knoppen kan je grote kralen gebruiken en vast schroeven en de 5 knoppen, laat daar je fantasie maar op los,en je kunt ook nog een kookwekkertje gewoon of inbouw er op maken, dat speelt ook zo lekker met dat aflopen.

fornuis tekening                           fornuis-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug      garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders