Garage

 

garage
garage

Dit model garage is het geworden na enkele schetsjes. In deze garage zit van alles voor de kinderen.De lift kan omhoog en daar kan geparkeerd worden, er zijn klapbomen en een benzinepomp en onderop is de garage zelf. Hij is van 8mm multiplex gemaakt en de andere onderdelen van 10/20mm en10/10mm latjes en de ronde stokjes van 4mm en de lift gaat tussen hoek latjes. Veel plezier met het maken en de kinderen kunnen er vele uurtjes plezierig mee doorbrengen.

garage tekening          garage-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders