Hobbelgiraf

 

hobbelgiraf
hobbelgiraf

Ik heb een mailtje gekregen of ik een tekening van een hobbel giraf had, maar die had ik niet. Dus ben ik maar gaan tekenen en dit is het resultaat geworden, en die mijnheer was er blij mee en heeft een mooie hobbel giraf gemaakt en hij heeft mij deze foto gestuurd. En ik was zelf een beetje trots,toen ik deze foto kreeg.

hobbelgiraf tekening                hobbelgiraf-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug     hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders