Barbecue

Barbeque
barbecue

Ik ben ook maar eens een barbecue voor mijn kleinzoon gaan tekenen, die is er namelijk gek op , om te barbecuen en zelf doe ik het ook graag. Uw kind zal bij de andere kinderen het beste speel kameraadje zijn met zo’n stuk speelgoed. Het is natuurlijk niet nodig dat U hem precies het zelfde maakt, doe er ook een beetje van U zelf bij.

barbecue  tekening            barbecue-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

 sleutelkastje  biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk   ooievaar   schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje    wieg   winny kapstok