Kaaskraam

 

kaaskraam
kaaskraam

Dit zijn enkele markt kraampjes die ik gemaakt heb. De kaasjes zijn van klei gemaakt en zijn naar de echte kleuren geverfd en het dakje is van een plastic vlaggetje en de kazen liggen op vilt. De emmers van de bloemenkraam zijn van in een punt geschuurd stokje hout met een gaatje er in geboord. De zijde en plastic bloemen zijn van langere takken geknipt op de benodigde lengte en vast gelijmd in de emmers. veel plezier er mee.

marktkramen tekeningen         marktkraam-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam     foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk   ooievaar   schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje    wieg   winny kapstok     sleutelkastje