Kerststal van Henk

kerststal
kerststal

Dit is mijn eigen ontwerp van een kerststalletje. Deze is gemaakt van ronde stokjes van 2cm doorsnede, het kan natuurlijk ook van stokjes die gemaakt zijn van takken, dat is eigenlijk mooier en natuurlijker, de bodem kan U opvullen met sisal, dat is net echt stro. Het is aan U wat het word, het zijn maar ideeën als U er naar opzoek bent. Veel succes er mee.

kerststal tekening                      kerststal-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen       ooievaar   schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje    wieg   winny kapstok    sleutelkastje