Loophond

 

Loophond
Loophond

Dit is een loophond die gevraagd is om te tekenen, het moest wel een dalmatiër zijn. Omdat zij een dalmatiër helemaal te gek vind.Dit is een foto van de loophond die aan mij is gestuurd door de aanvrager. Het is ook de aanvrager van loopbakfiets en poppenwagen en de wieg en de hobbel giraf en hobbelzwaan, zo kom ik ook aan tekeningen waar je niet zo aan denkt.

loophond tekening                     loophond-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van Spelen met wielen.

bakkerskar  draaien maar  haringkar    hijskraan     jeep   kruiwagen     lettertrein     loopbakfiets   loophond     poppenwagen    treintje    vrachtwagen    vuilniswagen    woonwagen           trek eend        A4 wagentje        Roller           Oplegger