Ooievaar

 

ooievaar
ooievaar

Deze ooievaar heb ik getekend en uit gezaagd en in twee kleuren geverfd. Nu zijn ze voor de geboorte van een meisje of een jongen. Als er een kindje geboren word bij de familie of kennissen dan kregen ze van mij een ooievaar en dan zet ik er de naam op, dat is leuk om te geven. Ze zijn uit 4 mm triplex gezaagd. Echt iets wat bijna niemand krijgt en toch mooi is.

ooievaar tekening                 ooijevaar-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk     schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje    wieg   winny kapstok    sleutelkastje