Ophaalbrug

 

ophaalbrug
ophaalbrug

Deze brug is een eigen ontwerp. Ik ben achter de computer gaan zitten en ben gaan tekenen. Na vele keren wissen kwam deze er uit .Maar tijdens het maken kwamen er nog wel kleine foutjes in de tekening naar voren dat niet zo gemaakt kon worden,maar dat is het mooie er van om de foutjes op te lossen en ik ben er uitgekomen. Het touwtje gaat de staander in en gaat via de katrol naar beneden en zo naar de andere staander en langs enkele stokjes zo weer naar buiten en naar boven en dan kan je in één keer de brug open draaien.Het houtwerk is; latjes van 4mm bij 10 mm en 4mm stokjes en 10mm MDF en voor de holle staanders dicht te maken 1 1/2 mm plaat materiaal gebruikt. De kettinkjes heb ik van mijn vrouw gekregen. Met het resultaat ben ik erg tevreden.

ophaalbrug tekening                             ophaalbrug-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders