Ornamental-Millet

Paarse Majesteit Hybrid Ornamental Millet
Ornamental-Millet
Ornamental-Millet

Het is niet vaak de All-America Selections commissie kent een Gold Medal – maar dan, Purple Majesty is een one-of-a-kind tuin performer! Deze probleemloze Ornamental Millet is diep paars van de basis van de stengel tot aan de punt van zijn lange, bloemen verpakt steel! zet deze gewoon in de volle zon en geniet van diepe paarse kleur voor drie seizoenen elk jaar!

4-5 voet lang en trots flowerstalks een volle 12 tot 14 inch lang de hele zomer, Purple Majesty is gemakkelijk aan direct-zaaien of om binnen te gaan (waar het groen zal blijven totdat je bloot aan volledige, direct zonlicht). Het gedijt in hoog vuur en niet-aflatende zon, dus groeit het naast de brandende oprit, in de stichting grens, langs het hek, of aan de achterkant van het terras in de buurt van een warme muur. Vrijwel onbekommerd door parasieten en ziekten, groeit snel, met een aantal belangrijke stengels en secundaire scheuten alle sportieve bloeit in de zomer. Space planten ongeveer 10 tot 12 inch apart voor een dikke, zelfs lijn van ongelooflijk kleur!

Paarse Majesteit maakt een mooie achtergrond voor achterstand Petunia in de container of de tuin, en maakt het geel en groen Zinnias sissen in de jaarlijkse grens. Opvallend is met enig-zilver foliaged plant, en vormt een aanvulling op wit en roze Papavers prachtig. Toen groeiden we het in onze proeftuinen afgelopen zomer, was het de spraakmakende plant!

tekst van; http://parkseed.com/purple-majesty-hybrid-ornamental-millet-seeds/p/01404-PK-P1/