Poppenbedje

 

poppenbedje
poppenbedje

Als U een poppen bedje wil maken voor Uw dochter dan heb ik een voorbeeldje voor U gemaakt. De zij en voor en achterkant zijn van 5mm triplex en de bodem is van 10mm.Hij kan zonder spijkers in elkaar gezet worden. Alleen een beetje lijm, desnoods alleen op de wiggetjes. Veel succes ermee.

poppenbedje tekening                                 poppenbedje-pdf.zip

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug            poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders