poppenbox

 

poppenbox
poppenbox

Deze box is ook weer een tekening van knutselhenk, deze is voor de mensen die zelf de box willen maken, dat is veel leuker als kant en klaar kopen. De maten op de tekening zijn misschien niet goed voor Uw box maar die zijn op eigen idee en eigen maten aan te passen, de één heeft veel plaats en de ander moet hem in een klein hoekje zetten, dus dat is geheel aan U.

poppenbox tekening         poppen-box-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje           poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders