Poppenhuis

 

poppenhuis
poppenhuis

Mijn dochter raakte in verwachting en als Opa wil je voor je kleinkind een poppenhuis of een garage maken en vooral als Opa timmerman geweest is.Het poppenhuis heb ik van 4 mm triplex gemaakt en de rand afwerking van hout dat niet splintert van 2/2 cm. Het wasbakje en fonteintje zijn van medicijn containers gemaakt, die hadden de goede maten en niet scherp. Het stokje is rond 10mm. De meubeltjes zijn van 4mm triplex. Het aanrecht en het bad en wasbakje heb ik afgewerkt met plak plastic, daar heb je alle kleuren in.De kast van boven is een vaste kast met twee leg planken en koperen knopjes. Ik heb veel plezier gehad bij het maken en hoop dat mijn kleinkind er ook met veel plezier mee zal spelen.

poppenhuis tekening                       poppenhuis-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox      poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders