Poppenkast

 

poppenkast
poppenkast

Er moest ook maar een poppenkast op de site komen, dat vinden de kinderen ook wel interessant. Dus ben ik maar gaan tekenen en deze is er tenslotte uit gekomen, het is wel mijn idee, het is maar een voorbeeld hoe je zo iets kan maken en ik ben er tevreden over en ik hoop dat U er ook iets mee kunt, veel succes.

poppenkast tekening                           poppenkast-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg      poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders