Rocolina cyclamen

 

Rocolina cyclaam
Rocolina cyclaam

Rocolina cyclamen

Omzoomd F1 Cyclaam met midi Rococo bloemen
Rocolina is de midi F1 Cyclaam met mooi Rococo gevormde bloemen. De hele serie is zeer uniform in bloemvorm en plantopbouw.

Brede en heldere kleur assortiment
Rocolina is verkrijgbaar in 6 heldere kleuren. Rocolina is ook beschikbaar in Client Mix of EasyMix. De EasyMix wordt gemengd van alle kleuren van de Rocolina assortiment met een stevige mix ratio. Om de verhouding van de EasyMix bekijken, klik hier . De Client Mix gemengd kunnen worden op uw eigen wensen.

Uniform Rococo!
Rocolina is schittert in zijn uniformiteit. Alle planten hebben mooie Rococo gevormde bloemen. Deze unieke bloemvorm in combinatie met uniformiteit wordt alleen bevestigd met Rocolina! Rocolina heeft een sterke stevige plantopbouw met veel bladeren en is zeer rijkbloeiend.

De zaden hebben een hoge kiemkracht en zijn vrij van ziekten. Vanwege dat Rocolina heeft een gemakkelijke en betrouwbare teelt. Als u met jonge planten Rocolina kan nu al worden verkocht na 18 tot 20 weken. Voor de productie is een potmaat van 10,5 tot 12 cm is de meest optimale grootte. Oppotten kan worden gedaan met 12-weken oude zaailingen (1,5 cm pluggen) alsook met jonge 15-weken-oude planten (4 cm pluggen)

Tekst van; http://www.varinova.nl/?page_id=426