Sansevieria cylindrica

Sanceveria cylindrica
Sanceveria cylindrica

De Sansevieria cylindrica Velvet Touch  ofwel vrouwentong is een typische plant voor elke huiskamer of kantoor. De Sansevieria cylindrica Velvet Touch  werd gezien als ouderwets, maar sinds er allerlei trendy nieuwe soorten zijn is de sansevieria meer trendy dan ooit. De Sansevieria cylindrica Velvet Touch  is onverwoestbaar, onderhoudsvrij en ze hebben een luchtzuiverende werking.

Standplaats

Sansevieria’s gedijen zowat overal, van een plaatsje in de volle zon tot een plek aan een raam op het noorden. Toch houden ze, als woestijnplanten, meer van veel zonlicht. Hun bladtekening gaat er minder mooi uitzien op een donkere plaats. De temperatuur mag niet voor lange tijd onder 14° dalen. Dat kan aanleiding geven tot het rotten van het blad onderaan. De ideale temperatuur overdag ligt tussen 21° en 25°.

tekst van ; https://www.groeneparadijs.com/producten/kamerplanten/sansevieria/sansevieria-cylindrica-velvet-touch-vrouwentong?gclid=Cj0KEQjwtu3GBRDY6ZLY1erL44EBEiQAAKIcvhM5mRKYH6lYWOdHpKVwzHNsVos0175_-72sNPoZP_kaAo3N8P8HAQ