Sieraden kastje

 

sieraden kastje
sieraden kastje

Ik heb nu ook een sieraden kastje getekend voor de lief hebber, de maten zijn zomaar genomen om het een beetje in de stijl te houden. Als U het u zelf gemakkelijk wil maken, kunt u ook de bakjes van FERRERO ROCHER gebruiken ,die zijn sterk en gemakkelijk te gebruiken, u moet dan de maten naar de bakjes maken. Succes er mee.

sieraden kastje tekening                      sieraden /ladekastje-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk   ooievaar   schilderij              kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje    wieg   winny kapstok     sleutelkastje