Bakkerskar

Bakkerskar
Bakkerskar

 

Op het idee van het bakkers wagentje ben ik gekomen, dat als ik boodschappen ging doen zo een wagentje bij onze bakker buiten zag staan en dat vond ik wel leuk om in het klein na te maken. Maar het moeilijkste was het fietsje. Maar de speelgoed winkels verkochten kleine vinger fietsjes en die heb ik uit elkaar gehaald en aangepast hoe ik ze wilde hebben met lasdraad en draadeind. Het bakje is gemaakt van 4 mm triplex en het ronde kapje van 1 1/2 mm dunne latjes. De scharniertjes zijn te koop van die maat. En verder moet je zelf je fantasie laten werken, dan is het ook iets van je zelf.

bakkerskar tekening                        bakkerskar tekening-pdf

 

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van Spelen met wielen.

bakkerskar  draaien maar  haringkar    hijskraan     jeep   kruiwagen     lettertrein     loopbakfiets   loophond     poppenwagen    treintje    vrachtwagen    vuilniswagen    woonwagen           trek eend        A4 wagentje        Roller           Oplegger