Speelgoedkist

 

speelgoedkist
speelgoedkist

Een speelgoedkist mag eigenlijk niet ontbreken. En hij is best gemakkelijk zelf te maken. Deze is gemaakt van 12mm materiaal (triplex of MDF of 20mm houten delen) en een stukje piano scharnier en ik heb binnen in de kist 3 hoekige latjes gemaakt voor versteviging. Op het deksel heb ik 2/3cm schuimrubber geplaatst en daarom heen is in dit geval stof van Nijntje geniet aan de binnen kant van de kist. Ik heb er maten in gezet,maar dat is geheel aan Uw wensen. Veel plezier.

speelgoedkist tekening                    speelgoedkist-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel      speelhuisje   strijkplank    winkeltjes    poppenbedje anders