Strijkplank

 

strijkplank
strijkplank

Zo, er is nu ook een strijkplankje bij de tekeningen. Misschien zijn er knutselaars voor en anders is het gewoon leuk , vind ik zelf. De tekening is gemaakt, maar dat wil niet zeggen dat hij precies nagemaakt moet worden,Alle tekeningen kunnen als leidraad gezien worden en naar eigen maten en veranderingen naar Uw idee gemaakt worden.

strijkplank tekening                       strijkplank-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje      winkeltjes    poppenbedje anders