Voetenbankje

 

voetenbankje
voetenbankje

Er werd gevraagd of ik een tekening van een ouderwets voeten bankje heb, die had ik niet, maar ik ben op internet gaan zoeken wat er mee bedoeld werd en heb het goede bankje gevonden. Dus snel aan het tekenen gegaan en toen hij klaar was heb ik gelijk een 3D tekening er bij gemaakt, zo kan je beter de tekening begrijpen en iets makkelijker gaan knutselen en ik had weer wat te tekenen.

voetenbankje tekening                 schommel-voetenbankje-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk   ooievaar   schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok       wieg   winny kapstok     sleutelkastje