Vrachtwagen

 

vrachtwagen
vrachtwagen

Deze vrachtwagen is het geworden, hij is een beetje geworden van wat ik me kon herinneren van de firma die vroeger bij de zaak waar ik werkte het transport verwerkte en de naam is wel het zelfde, dat vond ik wel iets hebben en gelijk een beetje nostalgie. Hij is gemaakt van 10mm multiplex, de wielen zijn ook uit 10mm multiplex gezaagd en de assen zijn van 10mm stokjes, het stuur is uit 4mm triplex gezaagd. De zittingen zijn uit 2mm schuimplaatjes geknipt en de gril is uit fijn golfkarton gemaakt en de lampen zijn afdek knopjes van schroeven. De as van de bak is van 4mm metaal.Ik vind het persoonlijk wel een geslaagde vrachtwagen om mee te spelen en ik hoop ook van U.

vrachtwagen tekening                       vrachtwagen-pdf

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van Spelen met wielen.

bakkerskar  draaien maar  haringkar    hijskraan     jeep   kruiwagen     lettertrein     loopbakfiets   loophond     poppenwagen    treintje    vrachtwagen    vuilniswagen    woonwagen           trek eend        A4 wagentje        Roller           Oplegger