Wieg

 

wieg
wieg

Dit is een vraag van een knutselaar of ik een tekening van een wieg heb, die had ik niet maar ik ben gaan tekenen en deze is het geworden. Toen de tekening klaar was heb ik hem opgestuurd en de mijnheer is gaan knutselen en wat het geworden is heeft hij mij laten weten door enkele foto’s op te sturen naar mij en U kunt zien hoe hij is geworden en ik was er ook een beetje trots op dat hij zo mooi was geworden.

wieg tekening                       wieg pdf.zip

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “in huis”

barbecue    biljart   bloemenkraam    stoffen kraam   fruitkraam   kaaskraam   foto lijstje         boekensteun     jip en janneke    kerstbomen     kerststal van Henk   ooievaar   schilderij           sieraden kastje   kist als tafel    tweety kapstok    voeten bankje      winny kapstok   sleutelkastje