Winkeltjes

winkeltjes
winkeltje plat
winkel rond
winkel rond

Of ik tekeningen van een winkeltje had, nee die had ik niet dus ga ik maar tekenen of ik wat leuks kan maken, ja wat zou de knutselaar in gedachten hebben? Dus ik heb er maar 2 getekend een ronde en een platte. ook gelijk maar een 3d tekening er van maken dan is het makkelijker zoeken wat het moet worden. de ronde vond ik zelf wel geslaagd, maar U maakt het zelf uit.

winkels tekening                       winkels pdf.zip

Als U de tekening wil bekijken die U gedownload heb, kunt U de download van AotoCad tekeningen openen met QCAD . Dat programma is gratis te downloaden en dan kunt U ook de tekening veranderen of een maat er bij zetten, maar U kunt het ook openen met PDF. En als het niet lukt, dan kunt U ook via het contact formulier aan geven en dan kunt U een tekening van mij krijgen via de Mail.

Knoppen naar de andere pagina’s van “spelen”

boerderij    boerderij schuur    blokjes stapelen   draaibrug    fornuis    garage   hefbrug   hobbel giraf    hobbel zwaan   klok kijken leren   knikkerbak   ophaalbrug  poppenbedje          poppenbox   poppenhuis    poppenwieg     poppenkast   poppenschommel    speelgoedkist   speelhuisje   strijkplank       poppenbedje anders